Ihana syksy!

Mä oon ihan syksy-ihminen. Rakastan syksyn ensimmäisiä viileämpiä päiviä ja syysmyrskyjä, puiden kellastuvia lehtiä, villasukkia ja vilttiin kääriytymistä ja iltoja kynttilän valossa.. Pitkän hellejakson päätyttyä oon ollu ihan erilailla täynnä energiaa ja jaksanu touhuta kaikenlaista. Myöskin e:n suht säännöllinen päiväduuni on tuonut rytmiä mun ja papun päivään. Aamulla nukutaan melko pitkään, mutta sitten kun herätään saadaan paljon aikaiseks päivän aikana. Tavoitteena meillä on ollu päästä vaunulenkille koiran kanssa ja saada tehtyä ruoka valmiiksi kun e tulee töistä + hoidella kotihommia. Pikku juttuja, mutta kun tietää kuinka paljon se toisen mieltä ilahduttaa (ja täten myös omaa) ja kuinka paljon enemmän aikaa meillä on perheenä, on sinne lenkille valmis menemään vaikka pikku sateessa. Ja tästä mun energiapiikistä johtuen ollaankin käyty joka päivä hyvä lenkki heittämässä. Papu on myöskin alkanut nukkumaan vaunuissa (hurraa!), liekö tottunut vai johtuneeko uusien vaunujen pehmeämmästä kyydistä. Pienet asiat tekee hirmu onnelliseksi. Kyllä.
Toisille vaunulenkit vauvan kanssa on simppeli juttu, mutta meille ei kun ei tää neiti oo tähän mennessä oikein vaunuissa viihtynyt. Jos kyyti ei miellytä, alkaa kaamea huuto joka loppuu vasta kun pääsee syliin. No nyt ollaan alettu tehdä niin, että nukutetaan typy sisällä vaunukoppaan tai syliin ja sitten lähdetään vasta liikkeelle. Tää on nyt toiminut hyvin ja pari kertaa papu on jopa nukahtanut uudelleen vaunuihin lenkillä ollessa, jos on kesken herännyt.

Tänään vaunuteltiin koko perhe kirpparin kautta anoppilaan syömään. Papu nukkui parin tunnin unet vaunuissa ja ite sai taas hyvän mielen hyvästä lenkistä ja vatsan täyteen hyvää ruokaa.

Päivät pikkusen kanssa menee vauhdilla. Neiti on melko tyytyväinen tapaus ja viihtyy itsekseen jo hetkiä leluja katsellen ja niille höpöttäen. Yöunet kestää kellon ympäri (n. 22-10) muutamalla syötöllä ja yhdellä vaipan vaihdolla. Päivällä maitobaari on useammin käytössä ja vaippaakin vaihdetaan useammin. Päiväunet on nyt maistunut pari tuntia heräämisen jälkeen ja kestoltaan vaihdellut vielä paljon. Illat meillä on itkuisempia väsystä johtuen vaikka pikku unia illan mittaan ottaakin.

Sellasta tänne nyt tällä kertaa. Täytyy alkaa nukkumaan kun nuo kaksi rakasta jo uniaan vieressä tuhisee <3

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s