Hei hei hei

Aika katkaista hiljaisuus:D

Pitkään on tosiaan ollut taas hiljaista täällä blogin puolella… Kenellekään ei onneksi olla tilivelvollisia, eikä mitään kirjoituspakkoa tai aikataulua onneksi ole:)

Papulainen kasvaa hurjaa kyytiä❤️ nyt ikää on mittarissa reilut 3kk. Neuvolassa i ja Papu kävi viime viikolla, nyt mä en töiden takia päässy mukaan:/ ja tietysti olikin sitten rokotusten vuoro. Nyt siis pikkuinen sai molempiin reisiin piikin ja suun kautta vielä rota-rokotteen.

Pikkumuru oli pistosiltana todella itkuinen ja kipeän oloinen. Annettiin panadoliakin, jotta tyttö vähän saisi levättyäkin! Pistoskohdat oli siistit eikä kuume onneksi noussut!:) mutta ei pieni piikeistä ja niiden vaikutuksesta nauttinutkaan.

Muutenkin on kaikki edelleen mennyt hyvin!:) lapsi tosiaan kasvaa ja kasvaa ja saa päivittäin kehuja ihanista pulloposkistaan ja pitkistä silmäripsistään😍 tyttö on todella jäntevä, eikä enää millään viihtyisi sylissä ns. Vauva-asennossa. Mieluummin istuisi ja ihmettelisi niin maailman menoa.

Rytmi meillä on pysynyt edelleen hyvänä. Yöheräämisistä (kop kop) ei meillä vieläkään ole mitään tietoa, sillä neidillä uni riittää helposti 6-8 tuntia, parhaimmillaan jopa 9:) joten tässä suhteessa meillä on päästy helpolla:)

Pieni pulautusongelma Papulaista vaivaa, mutta se ei ainakaan vielä mitenkään vakavaksi ole osoittautunut. Lähinnä se teettää äideille lisää pyykkiä, mutta meielläänhän me pikku bodeja ja housuja pestään:)

Eli kaikinpuolin hyvää meille kuuluu:) jos jotain negatiivista täytyy sanoa, niin tietysti mua harmittaa töissä käydä, ku tietysti ois kotona kivempi viettää aikaa murujen kanssa:) mutta minkäs teet, jonkunhan se on leipä pöytään tuotava;D

Mitäs teille muille kuuluu?:) jonkinsortin blogihiljasuutta on huomattu muillakin suunnilla;)

-e

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s