PAPERILLAKIN ÄITI

Noniin… 2 päivää vaille 1/2 vuotta siinä kesti, että saatiin minunkin vanhemmuuteni/huoltajuuteni viralliseksi!:)
Käräjäoikeuden päätös tipahti tasan viikko sitten postilaatikkoon:)

Mikään ei muuttunut, mutta kyllä fiilis oli mahtava ja onnellinen!❤️ 5.12 juhlitaan meidän perheessä äiskänpäivää:D ❤️

Meillä muutenkin asiat kivalla mallilla. Papu kasvaa kovaa vauhtia, vaaka heilahtaa yli 8kiloon ja mittanauhaa saa venyttää yli 65senttiin, jotta likka mahtuu väliin:) suussa nököttää kaksi todella terävää hammasta ja kovasti niitä on lisää tulossa… Yksi kasvava poskihammaskin jo välillä neitiä kiusaa :( :)

1/2-vuotis neuvolassa kaiken todettiin olevan varsin hyvällä mallilla. Papu pystyy jo hetken aikaa istumaan ilman tukea:) eteen ja taaksepäin horjumisia korjaa jo itse, mutta sivulle kellahtaa vielä hyvinkin herkästi😂 enää ei myöskään voi olla lainkaan varma siitä, että neiti olisi aamulla sängyssä samoin päin kuin illalla sinn laitettaessa… tämän neuvolantätikin havaitsi, vaikka juuri viime neuvolassa yhdessä nauroimmekin, että tämä neiti haluaa niin kovasti jo jalkojaan käyttää, että liekö kiinnostuu mistään kääntyilystä tai istumisesta lainkaan.

Näistä uusista taidoista huolimatta meillä edelleen ehdoton suosikki on hyppykiikku ja muutenkin sylissä seisoskelu. Jännityksellä siis odotamme, mitä neiti missäkin järjestyksessä haluaa oppia ja touhuta❤️ meidän on hyvä olla näin!:) ❤️

-e

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s